Maxi-Cosi Citi SPS Bjorn

De Maxi-Cosi Citi SPS is een lichtgewicht autostoeltje voor kinderen van 0 tot 1 jaar. Dankzij het Side Protection System is je kind extra beschermd in geval van een aanrijding van opzij. Het autostoeltje vormt een ideale combinatie met een Quinny of Maxi-Cosi buggy of kinderwagen.

Als je kind in de auto in slaap is gevallen, hoef je hem niet wakker te maken. Je kunt het autostoeltje gewoon op het frame van de kinderwagen zetten, zodat je kind rustig verder kan slapen.

Veiligheid
Het Side Protection System is een schokabsorberende hoofdsteun aan de zijkanten van het autostoeltje. Dit systeem zorgt ervoor dat je kind in geval van een aanrijding minder last heeft van schokken en niet zo snel hoofdletsel zal opdoen. De Citi SPS kun je gerust meenemen voor een vliegreis. Het voldoet aan alle regels voor het gebruik in het vliegtuig.

Comfort
Het autostoeltje is perfect toegerust voor een lange autoreis. De zitting voelt behaaglijk aan en is van de beste materialen vervaardigd. Voor de allerkleinsten kan de afneembare zitverkleiner gebruikt worden. De gordelbeschermers voorkomen dat de gordel gaat schuren of op een andere wijze ongemak bezorgt.

Gebruiksvriendelijkheid
De Maxi-Cosi Citi SPS is voorzien van een ergonomische draagbeugel, zodat je het autostoeltje heel gemakkelijk overal mee naartoe kunt dragen. De Citi SPS kan op het frame van een Quinny of een Maxi-Cosi kinderwagen geklikt worden. De bekleding van het autostoeltje is gemakkelijk te verwijderen. Desgewenst kan het uitgewassen worden in de wasmachine.

Features
- Geschikt voor gebruik vanaf de geboorte tot de leeftijd van 1 jaar (0-13 kg)
- Gemakkelijk mee te nemen dankzij ergonomische draagbeugel
- TÜV-goedgekeurd voor gebruik in het vliegtuig (zie www.tuv.com)
- Past op het frame van een Quinny of Maxi-Cosi buggy of kinderwagen