Maxi-Cosi Pebble Plus Earth Brown 2016

Maxi-Cosi Pebble Plus is het meest gebruiksvriendelijke en veilige baby autostoeltje, zo voldoet het stoeltje aan de nieuwste i-Size wetgeving, met bovendien doordachte handigheden die jou helpen. Geschikt voor baby's vanaf de geboorte tot ca. 85cm (groep 0+ / 0-13kg / tot ca. 1 jaar).

Maxi-Cosi Pebble Plus is het meest gebruiksvriendelijke en veilige baby-autostoeltje.

De hoofdsteun en het gordelsysteem zijn makkelijk te verstellen en het gordelsysteem blijft open staan waardoor je makkelijk je kindje in- en uit het baby-autostoeltje kunt halen. 

De Pebble Plus past op de 2wayFix base waarmee je je kind in combinatie met de 2wayPearl tot ca. 4 jaar lang achterwaarts met ISOFIX bevestiging kunt vervoeren. De 2wayFamily biedt je 4 jaar lang gebruiksgemak, comfort en veiligheid. 

Als toonaangevend en gespecialiseerd merk in kindermobiliteit biedt Maxi-Cosi de meest geavanceerde concepten op het gebied van autostoeltjes. Onze autostoeltjes voldoen ruimschoots aan de strengste veiligheidseisen en staan onbetwist bovenaan in de consumententesten. De veiligheid van jouw kind is prioriteit nummer 1 voor Maxi-Cosi, zodat je zorgeloos kunt genieten van de kostbare momenten met je baby.