Quadruple vierlingbuggy

De Quadruple beantwoordt aan de vraag van vele kinderdagverblijven en onthaalmoeders. De Quadruple biedt de mogelijkheid om met 4 kleuters, van 6 maanden tot 15 kg, tegelijk op stap te gaan.

Deze meerlingwagen heeft zwenkwielen vooraan die zorgen voor extra flexibiliteit en een goede grip op de weg en één grote centrale rem achteraan. Vier grote wielen vooraan en achteraan zorgen voor meer stabiliteit en een groter gebruiksgemak.

De Quadruple heeft 4 zitjes met elks een verstelbare ruggensteun en voetensteun. Elk zitje beschikt bovendien over een 5-punts veiligheidsgordel. Twee afneembare zonnekappen beschermen de kinderen tegen de zon en de wind en twee grote boodschappenmanden voorzien voldoende opbergruimte. De grote bumper vooraan is afneembaar en zorgt voor extra veiligheid voor de kindjes die in de zitjes vooraan zitten.
Hoek van de zitjes vooraan: hoge stand 115° - lage stand 135°
Hoek van de zitjes achteraan: hoge stand 130° - lage stand 140°

De Quadruple heeft een stalen frame en tedelon bekleding die de meerlingwagen robuust maakt en de duurzaamheid van de meerlingwagen verzekert.

Ten slotte is de Quadruple gemakkelijk te plooien zodat hij zonder problemen kan weggeplaatst worden. Wanneer de meerlingwagen ontplooid is, zorgt een extra slot voor meer veiligheid en stevigheid.

Een aangepaste regenhoes is inbegrepen. Een grote hoes om de buggy af te dekken en te beschermen tegen stof is optioneel te verkrijgen.

OPGELET: De zitjes van de Quadruple zijn niet volledige plat te leggen. De Quadruple is bijgevolg enkel geschikt voor kinderen die zelfstandig rechtop kunnen zitten tot en met 15 kg.