Childwheels
EAN: 5420007117672

Quadruple 2 Autobrake vierlingwagen + 4 voetenzakken

  • 3-5 dagen

Nu met 4 voetenzakken!

De Quadruple 2 Autobrake vierling buggy beantwoordt aan de vraag van vele kinderdagverlbijven en gastouders. De buggy biedt de mogelijkheid om met 4 kleuters, van 6 maanden tot 15 kg, tegelijk op stap te gaan.

De Quadruple2 Autobrake vierlingwagen met automatische rem zorgt voor een veiliger en gemakkelijker transport. Duw de duwstang naar beneden om vooruit te gaan. Indien u de duwstang loslaat, schakelt de rem automatisch in waardoor de Quadruple Autobrake tot stilstand komt te staan. Voornamelijk hindernissen zoals een drempel zijn gemakkelijk te nemen dankzij de automatische rem.

Deze meerlingwagen heeft zwenkwielen vooraan die zorgen voor extra flexibiliteit en grip op de weg en één grote centrale automatische rem achteraan. Vier grote wielen vooraan en achteraan zorgen voor meer stabiliteit en een groter gebruiksgemak.

Een aangepaste regenhoes en beschermhoes zijn beide inbegrepen.

De wagen heeft 4 zitjes met elks een verstelbare ruggensteun. Elk zitje beschikt bovendien over een 5-punts veiligheidsgordel. Twee afneembare zonnekappen beschermen de kinderen tegen zon en wind en twee grote boodschappenmanden voorzien voldoende opbergruimte. Een grote afneembare bumper vooraan biedt extra veiligheid.
Hoek van de zitjes vooraan: hoge stand 115° - lage stand 135°
Hoek van de zitjes achteraan: hoge stand 130° - lage stand 140°

De wagen heeft een stevig stalen frame en tedelon bekleding die de duurzaamheid van de meerlingwagen verzekert.

Ten slotte is de hij gemakkelijk in te klappen zodat hij zonder problemen kan weggeplaatst worden. Wanneer de meerlingwagen opgevouwen is, zorgt een extra slot voor meer veiligheid en stevigheid.

OPGELET:De zitjes van de Quadruple 2 Autobrake vierling buggy zijn niet volledig plat te leggen en is bijgevolg enkel geschikt voor kinderen die zelfstandig kunnen rechtop zitten tot en met 15 kg.