Titaniumbaby

Njoy Up Coffee

De Njoy is een praktische en compacte buggy die helemaal aangepast kan worden aan de wensen van jou en je kind. Kenmerkend is de handige manier waarop de zitting zowel met de rijrichting mee als tegen de rijrichting in geplaatst kan worden.

Hiervoor is het niet nodig om de zitting er eerst helemaal af te halen. In slechts een handomdraai heb je het voor elkaar! Daarnaast kun je de zitting ook nog eens in drie verschillende ligstanden zetten. Je kind kan zelf kiezen of het wil slapen of alleen maar even achterover wil leunen. Om bungelende beentjes te voorkomen, heeft de buggy een verstelbare voetensteun. Zo zal je kind genieten van een optimaal comfort.

Dankzij de grote kap is je kind goed beschermd tegen regen, zon en wind. Om ervoor te zorgen dat de 3-punts gordel niet gaat knellen, is deze voorzien van schouderpads.


En dan is er nog het handige inklapsysteem, vergelijkbaar met dat van een paraplu. De buggy behoort dan ook tot de zogenoemde `umbrella pushchairs`. In opgevouwen staat is de buggy een klein, handzaam pakketje dat heel gemakkelijk opgeborgen kan worden. Al met al is de Njoy een hele praktische buggy waar je veel plezier van zult hebben!

Specificaties:
- Meteen na de geboorte te gebruiken
- De zitting is omkeerbaar
- 3 ligstanden
- Verstelbare voetensteun
- Voorzien van een baggagemand
- Opvouwbaar in elke stand
- Voorzien van een zitverkleiner
- Gordel is voorzien van beschermende schouderpads
- Regenhoes (optioneel)
- Gewicht: 8kg
- Afmeting opgevouwen: 50x62x110cm