Childwheels
EAN: 5420007132859

Childwheels Sixseater autobrake zeslingbuggy

  • 3-5 dagen

De Childwheels Sixseater zesling buggy aan de vraag van vele kinderdagverblijven en Gastouders.

De Sixseater Autobrake beantwoordt aan de vraag van vele kinderdagverblijven en onthaalmoeders. De Sixseater Autobrake biedt de mogelijkheid om met 6 kleuters, van 6 maanden tot 15 kg, tegelijk op stap te gaan.

De Sixseater met automatische rem zorgt voor een veiliger en gemakkelijker transport. Duw de duwstang naar beneden om vooruit te gaan. Indien u de duwstang loslaat, schakelt de rem automatisch in waardoor de Sixseater Autobrake tot stilstand komt te staan. Voornamelijk hindernissen zoals een drempel zijn gemakkelijker te nemen dankzij de automatische rem.
Hoogte van duwstang: 107cm.

Deze meerlingwagen heeft zwenkwielen vooraan die zorgen voor extra flexibiliteit en een goede grip op de weg en één grote centrale rem achteraan. Vier grote wielen achteraan zorgen voor meer stabiliteit en een groter gebruiksgemak.

De Sixseater Autobrake heeft 6 zitjes met elks een verstelbare ruggensteun. Elk zitje beschikt bovendien over een 5-punts veiligheidsgordel. Drie afneembare zonnekappen beschermen de kinderen tegen de zon en de wind en twee grote boodschappenmanden voorzien voldoende opbergruimte. De grote bumper vooraan is afneembaar en zorgt voor extra veiligheid voor de kindjes die in de zitjes vooraan zitten.
Hoek van de zitjes vooraan en in het midden: hoge stand 105° - lage stand 130°
Hoek van de zitjes achteraan: hoge stand 130° - lage stand 140°
Grootte zitjes vooraan: rugleuning B 25 cm x H 43 cm - zitje B 28 cm x L 21 cm
Grootte zitjes achteraan: rugleuning B 26 cm x H 40 cm - zitje B 29 cm x L 23cm

De Sixseater Autobrake heeft een stevig stalen frame en tedelon bekleding die de meerlingwagen robuust maakt en de duurzaamheid van de meerlingwagen verzekert.

Ten slotte is de Sixseater Autobrake gemakkelijk te plooien zodat hij zonder problemen kan weggeplaatst worden. Wanneer de meerlingwagen ontplooid is, zorgt een extra slot voor meer veiligheid en stevigheid.

Een aangepaste regenhoes en beschermhoes zijn inbegrepen.

OPGELET: De zitjes van de Sixseater Autobrake zijn niet volledige plat te leggen. De Sixseater is bijgevolg enkel geschikt voor kinderen die zelfstandig rechtop kunnen zitten tot en met 15 kg.
Wij raden aan om de Sixseater Autobrake ten allen tijde met twee personen te bedienen, zeker bij hellingen op- en neerwaarts.


AFMETINGEN: 160 x 85 x 107 cm
AFMETINGEN OPGEVOUWEN : 140 x 85 x 48 cm
EN-NORM : EN 1888
MATERIAAL : Stalen frame - Tedelon bekleding
ONDERHOUD : Reinigen met water en milde zeep